IP videonadzorni komplet TPad - Dome

NVR kit vsebuje vse kar potrebujete za profesionalni video-nadzorni sistem v vašem domu, pisarni vikendu ... Komplet Dome zajema: štiri kanalni snemalnik, štiri kamere kupolaste oblike, napajalnik, 4x 20m povezovalnega kabla, programsko opremo in aplikacije za različne mobilne telefone.
Ocena: Še ni ocenjeno
Dobavljivost:Izdelek je na zalogi! 
15 kosov
Redna cena: 409,90€
Cena: 249,90€

Komplet Dome zajema:

  • štiri kanalni snemalnik,
  • štiri kamere kupolaste oblike,
  • napajalnik,
  • 4x 20m povzovalnega kabla,
  • programsko opremo in
  • aplikacije za različne mobilne telefone.

Namestitev videonadzornega sistema je sila preprosta. Ob prvem zagonu vnesete le nekaj osnovnih podatkov, vnesete novo geslo in že lahko dostopate do slike preko osebnega računalnika lokalno ali na daljavo. Do slike in posnetkov lahko dostopate tudi preko internetnega brskalnika, kar pomeni da lahko dostopate iz vsakekega osebnega računalnika, tablice ali telefona.

V kompletu je priložen CD z CMS nadzornim sistemom, ki omogoča malo morje različnih nastavitev. Na CD-ju boste našli tudi različne aplikacije za telefone in tablice, katere imajo nameščene naslednje operacijske sisteme: Android, iOS, Symbian, Blackberry,... Ob prvem zagonu aplikacije je treba vnesti kodo, ki jo najdete na snemalniku in klik, slika je že tu!

Zadnje ocene

Na voljo ni mnenja za ta izdelek.
Spodaj napišite kratko mnenje....(min. 10, max. 2000 znakov)
Prvo: Ocenite izdelek. Izberite oceno med 0 (slabo) in 5 zvezdicami (odlično). Ocena:
Pisni znaki: